Zafranpure Comp 30

CNK: 2993731

APB Categorie: Dieet - Nutritie - Voeding

Voorraad: Bezig met controle van de voorraad...
Zafranpure Comp 30

Te gebruiken om een goede gemoedstoestand te behouden


Richtprijs

€ 18,38

Gegevens

Voedingssupplement met 30 mg saffraanextract. Draagt bij tot een positieve stemming,emotioneel evenwicht en mentale gezondheid.

Tijdens emotionele periodes draagt de saffraan gebruikt in ZafranPure 30 mg, bij tot een positieve stemming, emotioneel evenwicht en een mentale gezondheid.

Meer informatie

EAN Code 5407005690314
Breedte 81 mm.
Hoogte 109 mm.
Nut PL734/61
Diepte 38 mm.
Indicaties

Te gebruiken om een goede gemoedstoestand te behouden

Gebruik

1 tablet per dag, tijdens de maaltijd

Samenstelling

Vulstof (microkristallijne cellulose), Saffraan-extract (Crocus sativus, bloem), glansmiddel (hydroxypropylmethylcellulose), antiklontermiddel (magnesiumzouten van vetzuren, siliciumdioxide, magnesiumsilicaat), kleurstof (titaandioxide), glansmiddel (polydextrose), middellange keten triglyceriden, kleurstoffen (karmijn, indigotine)

Voedingsinformatie (per dagelijkse portie)

Saffraan / Safran 30

Waarvan 2% safranal / Dont 2% safranal

30 mg

0,6 mg

Voorschrift Nee
APB Categorie Dieet - Nutritie - Voeding
Contra Indicatie

Niet gebruiken bij jongeren beneden de leeftijd van 18 jaar, zwangere vrouwen, of personen met een aandoening van lever of van de nieren. Voor volwassenen. Voedingssupplement, is geen geneesmiddel. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van een depressiebehandeling.

Merk Zafranpure